Pages

7.29.2010

Jerat Cepat Kaya : Kereta Mewah Pancing Mangsa

KUALA LUMPUR: Kumpulan sasarannya ialah kakitangan kerajaan berpendapatan rendah yang dimomokkan dengan keuntungan amat lumayan mencecah enam angka serta kereta mewah bernilai ratusan ribu ringgit setiap satu. baca selanjutnya


Kepada kawan-kawan Aku yg telah terlibat dgn skim ini smg tabah dalam menghadapi dugaan... jadikan ia sebagai pengajaran dan pemberi semangat untuk menjadi seorang usahawan yg berjaya...

3 comments:

  1. macam2 skim skng kan.

    eh eh kamu asal redland, same :)) red land kat ne ?

    ReplyDelete
  2. yup tul tu... tp yg sedihnya org mlayu byk terpengaruh...

    ReplyDelete
  3. kawan abg saya dah kena..hangus 41ribu..hmm entah la dunia sekarng macam2 ada..well semoga terus tabah kepada insan yang terkena jerat tu..jadikan ia pengajaran untuk masa yang akan datang k:)

    p/s:samela kite..ore tanoh meroh..hehehe

    ReplyDelete

Statistik Blog

Jumlah Posting dan Komentar Blog buah artikel telah ditulis
buah komentar masuk

Widget edited by Harri