Pages

1.07.2009

Review Kit Ubuntu 8.10 dari Jomlinux


Gambar di ambil dari melayubuntu

Syukur kit ubuntu 8.10 dah sampai pada 5 jan 2009 tetapi aku terima pada 6 coz kerani lambat bagi kat aku. Jadi kesempatan ini walaupun lewat ckit aku review mengenai produk ini. harap maaf ye tuan produk heeee :)..

Dalam sampul surat tersebut ada :-


  1. CD Ubuntu 8.10
  2. Manual Panduan Pemasangan Ubuntu
  3. Sticker Ubuntu
Penulis rasa cukup kagum dengan beliau untuk menghasilkan cd kit tersebut. semangat open source yang dimiliki sukar di cari dan tidak semua ada sikap tersebut pada semua orang. Semoga dengan langkah yang dimulakan oleh beliau memberi manfaat kepada golongan yang ingin mengenal ubuntu. Dengan cd kit tersebut banyak memberi info dan membantu pengguna yang ingin mencuba ubuntu.

Tahniah dan syabas saya ucapkan kepada pihak jomlinux kerana berjaya menghasilkan produk ini.

Bookmark and Share






2 comments:

  1. takpe..tuan produk tak marah pun...hehe...baguslah kalu dah dapat...alhamdullillah..

    ReplyDelete
  2. heee... syukurlah... teruskan usaha anda :).. smg maju jaya...

    ReplyDelete

Statistik Blog

Jumlah Posting dan Komentar Blog buah artikel telah ditulis
buah komentar masuk

Widget edited by Harri